Smit Industrial Consultant


S!C is er voor industriële productie bedrijven om het prestatie nivo te verhogen; een betrouwbare partner op het gebied van interim- of projectmanagement. Smit Industrial Consultant, S!C, is gespecialiseerd op het gebied van fabricage in sectoren metaal & kunststof, machinebouw en healthcare.
 
S!C geeft professionele ondersteuning bij realisatie van bedrijfsdoelstellingen zoals verbetering van bedrijfsprocessen,'new product introduction', validatie & kwalificatie en het bereiken van 'operational excellence' doelstellingen; meer dan techniek alleen. Door het combineren van technieken en organisatie kunnen wij samen het concurrerend vermogen van uw organisatie verhogen middels:

- projectmanagement met zowel technische,
  commerciële als organisatorische aspecten;
- overgang van concept naar volume productie;
- operation excellence & lean management, aanpak volgens DMAIC/DFSS 'black belt' methode, 'duidelijke probleemdefinitie gebaseerd op feiten en data resulterend in een bewezen meetbare oplossing'. 

Door de jarenlange ervaring gecombineerd met de juiste kennis is S!C dè oplossing voor uw technische en organisatorische vraagstukken. Uw case met een voor u op maat gesneden persoonlijke benadering; het is en blijft uw projectresultaat. Wilt u van gedachten wisselen over een bedrijfskundig vraagstuk, over een project, neem gerust contact op.

E-mail: website contactpagina of johan@s-i-c.nl.

Haringvliet 17 5626 CK Eindhoven. +31(0)402623790 +31(0)630257664